Ο Magnussen κατηγορεί ανοιχτά τον Kvyat για το Μονακό

Τις συνθήκες και τις συγκυρίες θέλησε να εκμεταλλευτεί η Renault, προκειμένου το Μονακό να γίνει ο δεύτερος φετινός αγώνας που βαθμολογείται (μετά από τη Ρωσία). Μόνο αυτό δε συνέβη στο Μόντε Κάρλο, αφού η γαλλική ομάδα είδε και τους δύο οδηγούς της να εγκαταλείπουν τον αγώνα: ο Jolyon Palmer έχασε τον έλεγχο της RS16 στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού και ο Kevin Magnussen δέχθηκε το χτύπημα από τον Daniil Kvyat.

Αυτό ήταν κάτι που στην ουσία κατέστρεψε τον αγώνα

του Δανού, ο οποίος αποφάσισε να παρκάρει το μονοθέσιό του στο γκαράζ της ομάδας του, μιας και δεν υπήρχαν ελπίδες για βαθμούς. Ο Magnussen κατηγορεί ανοιχτά τον Kvyat για ό,τι έγινε, αν και ο Ρώσος θεωρεί πως ό,τι έγινε ήταν στα πλαίσια του αγώνα. Ο οδηγός της ομάδας του Enstone είπε:

Έκανα μια καλή αρχή στον αγώνα και κάναμε ένα καλό pit stop μετά από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Ήμασταν οι μόνοι που το κάναμε αυτό, αλλά ήταν η σωστή απόφαση και ήμουν πραγματικά χαρούμενος με αυτό, διότι δούλεψε. Στη συνέχεια, βγήκαμε εκτός και είχαμε μια καλή θέση, αλλά ο Kvyat έχασε το μυαλό του.

Δυστυχώς, τρακάραμε και αυτό ήταν ουσιαστικά το τέλος του αγώνα μου. Μετά από αυτό, ήμασταν αρκετούς γύρους πίσω και αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε. Νομίζω ότι πολλοί έμπαιναν ακόμα στα pits και θα κερδίζαμε πολλές θέσεις. Ξέρω ότι με χτύπησε από πίσω. Ήρθε πάνω μου. Αυτό είναι πολύ ανόητο, επειδή σκέφτομαι ότι ήμασταν σε καλή θέση για να παλέψουμε για βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα