Με turbo κινητήρα το νέο Suzuki Swift Sport

Η turbo εποχή έρχεται και στο Suzuki Swift Sport με την Ιαπωνική εταιρία να αντικαθιστά τον ατμοσφαιρικό 1.600αρη κινητήρα με τον 1.400αρη turbo Boosterjet, προερχόμενος από το Vitara S.

O κινητήρας στο Vitara αποδίδει 140 άλογα με 220 Nm ροπής, αλλά στο Swift Sport

ο κινητήρας θα παράγει περισσότερα άλογα. Το νέο Swift Sport αναμένεται στην αγορά προς τα τέλη του 2017, με την Suzuki να δηλώνει πως ο κινητήρας δεν θα αλλάξει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, που θα έχει βάρος λιγότερο των 1.000 κιλών, και θα διαθέτει αναβαθμίσεις στα φρένα, στις αναρτήσεις και στο σύστημα διεύθυνσης για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Φωτογραφίες της νέας γενιάς του Swift έχουνε διαρρεύσει από τον περασμένο Μάρτιο, με τον σχεδιασμό του να είναι αρκετά έντονος, με διακριτές γωνίες, μεγάλη εμπρός μάσκα και προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς στο σημείο των προβολέων ομίχλης και μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι “κρυμμένες” στις πίσω κολόνες. Η οροφή μοιάζει να αιωρείται χάρη στις μαύρες κολόνες, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να εξέχουν ελαφρώς από το αμάξωμα, ενώ υπάρχει και μια διακριτική αεροτομή. Μηχανικά, το νέο Σςιτ αναμένεται να φορέσει τον νέο τρικύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα που συναντάμε στο Baleno.

Keywords
Τυχαία Θέματα