Κόκκινοι Ταύροι και στην Κορέα!

Οι 2 πρώτες περιόδοι ελεύθερων δοκιμών, μόλις έχουν ολοκληρωθεί. Οι Κόκκινοι Ταύροι της Red Bull κυριάρχησαν ξανά κι έδωσαν την πρώτη απάντηση για το τι έχουμε να δούμε, αύριο Σάββατο και την Κυριακή στον αγώνα.

Αν και σε γενική εικόνα, η Red Bull ήταν σχετικά ήσυχη στην πρώτη περίοδο δοκιμαστικών (o Lewis Hamilton πήρε την άτυπη πρώτη

θέση), στη δεύτερη περίοδο έδειξαν λίγο από το κράμα τους. Ο Sebastian Vettel ήταν ο γρηγορότερος άνθρωπος της πίστας και με το 1:38:832 έβαλε τη Red Bull σε θέση ισχύος για τα αυριανά προκριματικά. Απ’εκεί και πέρα, ο Mark Webber ήταν ελάχιστα (1:38:864) πιο αργός από τον ομόσταυλο του, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Fernando Alonso με τη δική του Ferrari να γράφει 1:39:160.

Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορεί ο Fernando Alonso να βάλει τη Ferrari στην πρώτη σειρά εκκίνησης ή θα μείνει και πάλι πίσω; Ο Sebastian Vettel φαντάζει ανίκητος και με βάση αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες βδομάδες, η υπόθεση pole-position μάλλον έχει κλειδώσει. Η επόμενη και τελευταία προγραμματισμένη περίοδος ελεύθερων δοκιμών είναι στις 05:00 (ώρα Ελλάδος) αύριο το πρωί, με τα προκριματικά ν’αρχίζουν 3 ώρες μετά. Στις 08:00 το πρωί θα ‘χουμε μάχες, θα ‘χουμε Sebastian Vettel ή Fernando Alonso; Ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ισπανό που πρέπει να δείξει ότι μπορεί. Μέχρι τότε, καλή συνέχεια της ημέρας και καλό κλείσιμο της βδομάδας.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα