Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε, τονίζει ο J.Button

Μπορεί στη McLaren να κοιτάνε την επόμενη χρονιά και δη, το δίδυμο Jenson Button και Sergio Perez αλλά η φετινή χρονιά τρέχει κι έχει να τρέξει άλλους 5 αγώνες. Ο Jenson Button εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος και δήλωσε:

Είμαστε μόλις 41 βαθμούς πίσω από την Red Bull, πράγμα που υποδηλώνει ότι είμαστε μέσα στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Δεν

είχαμε και τόσο καλό αγώνα στην Ιαπωνία, χάσαμε μερικούς βαθμούς αλλά μπορούμε να τους καλύψουμε μ’έναν καταπληκτικό αγώνα στην Κορέα. Είμαι συγκεντρωμένος σ’αυτό, να κερδίζουμε βαθμούς, ούτως ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Μ’αρέσει να κερδίζω αγώνες αλλά όταν είμαι με την ομάδα, κοιτάω το σύνολο.

Αδιαπραγμάτευτα, ο Jenson Button γνωρίζει ότι είναι εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος οδηγών αλλά ταυτόχρονα δείχνει συγκεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, ούτως ώστε να κερδίσουν τον Παγκόσμιο τίτλο στους Κατασκευαστές. Απ’εκεί και πέρα, φαίνεται ότι κοιτάει και λίγο παραπέρα, την επόμενη σεζόν θα ‘χει έναν “φρέσκο” ομόσταυλο και σίγουρα δεν θα λησμονήσει τον Lewis Hamilton.

Το να κερδίσω τον τίτλο στο Πρωτάθλημα οδηγών, αποτελεί από μόνο του μία μεγάλη λεπτή ευκαιρία. Αν αυτό πρόκειται να συμβεί, θα συμβεί. Δεν θα είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γι’αυτό.

O Βρετανός Πρωταθλητής με τη McLaren το 2009, εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος και ταυτόχρονα έριξε και λίγο λάδι στη φωτιά. Είναι εμφανές, έχει επηρεαστεί μετά το πρόσφατο συμβάν που έγινε με αφορμή το σχόλιο του Lewis Hamilton στο twitter κι έτσι έδειξε αδιαφορία (λόγω των ελάχιστων δικών του πιθανοτήτων) για το Πρωτάθλημα οδηγών. Πρωτάθλημα στο οποίο ο Lewis Hamilton έχει περισσότερες μαθηματικές πιθανότητες στο να το κερδίσει. Τα επόμενα 5 Grand Prix θα ‘ναι ίσως και τα πιο συναρπαστικά της σεζόν, όσον αφορά θέαμα αλλά και δηλώσεις. Μέχρι τότε, καλή πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών. Στις 04:00 το πρωί θα ‘χουμε το πρώτο πράσινο στο pit-lane της Yeongam στην Κορέα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα