Η Red Bull σχεδίασε 4 παραλλαγές της RB12

Μόλις πρόσφατα βρέθηκε λύση για την ομάδα της Red Bull, η οποία είδε τις Ferrari και Mercedes να μην θέλουν να την προμηθεύσουν με κινητήρες. Εμείς, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι η λύση αυτή, όμως ο Christian Horner,

επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε πως ο κινητήρας για το 2016 έχει βρεθεί.

Βέβαια, το χρονοδιάγραμμα για την εξέλιξη της RB12 έχει σίγουρα επηρεαστεί αρνητικά και αυτό πιθανότατα θα έχει επιπτώσεις στην απόδοση του μονοθεσίου στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Όμως, παρότι επικρατούσε αβεβαιότητα στην Red Bull, ακόμα και για το εάν η ομάδα θα έτρεχε στο νέο πρωτάθλημα, πάρθηκε η απόφαση να σχεδιαστούν 4 παραλλαγές της RB12, μια για κάθε κινητήρα!

Έχουμε σχεδιάσει τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές του. Αναπόφευκτα, αυτό έχει καθυστερήσει τη διαδικασία, αλλά με δεδομένο πως η επόμενη χρονιά είναι σχετικά στατική στους κανόνες, θα πρόκειται για μια εξέλιξη (της RB11). Σίγουρα έχει κάνει το χρονοδιάγραμμα πολύ μικρότερο, αλλά όλη η ομάδα στο Milton Keynes έκανε θαυμάσια δουλειά, δουλεύοντας παρά πολύ σκληρά και για πάρα πολλές ώρες, για να προσπαθήσει να μας επαναφέρει εντός προγράμματος.

Όσο για την συμφωνία του power unit, ο Horner δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω πριν την επίσημη ανακοίνωση, με την χρήση μη επώνυμων κινητήρων από τη Renault, να παραμένει ως η πιθανότερη εκδοχή.

Έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο. Υπήρξε, προφανώς, φοβερή δραστηριότητα κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Όμως, δεν είμαι ελεύθερος να σας μιλήσω για τη δραστηριότητα αυτή. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα βγουν στο φως σε λίγο καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα