Η RB10 θα είναι αλλαγμένη για το Grand Prix στη Μελβούρνη

Με μια πολύ διαφορετική RB10 θα τρέξει στην Αυστραλία η ομάδα της Red Bull, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωταθλητής Sebastian Vettel στη Γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag. Η επιθετική σχεδίαση του νέου μονοθεσίου, δια χειρός Adrian Newey, έχει δημιουργήσει περαιτέρω δυσκολίες στον ήδη προβληματικό κινητήρα της Renault και στην προσπάθειά της

να λύσει τα πολλά θέματα που την απασχολούν, η ομάδα πήρε βοήθεια κι από τη “μικρή” Toro Rosso. Βέβαια, όσο αλλαγμένη κι αν παρουσιαστεί η RB10 στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο Vettel δεν πιστεύει πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει άρδην.

Το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσουμε στη Μελβούρνη, μόνο εξωτερικά θα μοιάζει με αυτό των δοκιμών. Στο εσωτερικό, θα είναι διαφορετικό. Είναι δύσκολο να πούμε πού βρισκόμαστε, αλλά σίγουρα δεν συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη.

Μόνο στον κόσμο των κόμικς μπορούν τέτοιες διαδικασίες να βελτιώσουν την κατάσταση άμεσα.

Ο επικεφαλής της Renault Sport F1, Jean-Michel Jalinier, δήλωσε πως μετά το πάγωμα στην εξέλιξη των κινητήρων, η Γαλλική εταιρεία έχει ρίξει την προσοχή της στο λογισμικό του Energy F1-2014, με σκοπό την καλύτερη κατανομή δύναμης και ροπής. Οι άνθρωποι της Red Bull, παρά τις φήμες περί διαζυγίου, έχουν πίστη στις ικανότητες του συνεργάτη τους, εξακολουθούν όμως να κρατούν τον πήχη χαμηλά για τη νέα χρονιά. Έτσι, μετά το Vettel που έθεσε ως στόχο τους βαθμούς, το ίδιο απαισιόδοξοι παρουσιάστηκαν και οι Ricciardo – Mateschitz. Ο Αυστραλός δήλωσε:

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξουμε να βγάλουμε τον αγώνα, γιατί δεν αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο στις δοκιμές.

Με τον ιδρυτή της Red Bull να προσθέτει:

Ο Sebastian διέθετε ένα αυτοκίνητο νικητή για τεσσεράμιση από τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στη Red Bull Racing. (Τώρα) Η κυριαρχία μας πιθανότατα τελείωσε.

[Πηγή: GMM,Omnicorse | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images]

Keywords
Τυχαία Θέματα