Εντυπωσιασμένος ο Brawn από την ταχύτητα του Hamilton

Η Mercedes θέλει να γίνει κορυφαία ομάδα και σε πρακτικό επίπεδο, και, για να το κάνει αυτό, εκτός από το να έχει πολύ ικανούς τεχνικούς, θα πρέπει να έχει και πολύ ανταγωνιστικούς και γρήγορους οδηγούς, ο ένας εκ των οποίων θα πρέπει να θεωρείται και να είναι κορυφαίος. Για να το πετύχει αυτό η γερμανική ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τον Lewis Hamilton, ο οποίος μας έχει αποδείξει τις ικανότητες και την ταχύτητά

του.

Ο Πρόεδρος των Γερμανών, Ross Brawn, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον οδηγό του, λέγοντας πως αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Lewis είναι ένας φανταστικός οδηγός, όσον αφορά την ταχύτητα, την ανταγωνιστικότητα και τον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι ένας απίστευτα γρήγορος οδηγός. Είναι πολύ παθιασμένος με το άθλημα και με ό,τι κάνει.Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, και αυτό είναι αποδεδειγμένο.

Ξέρουμε όλα όσα μπορείτε να δείτε από την έξω πλευρά. Αυτό που δεν μπορεί να δεις κάποιος μέχρι να δουλέψει με την ομάδα είναι η χημεία -οι σχέσεις που πρέπει να χτίσεις- κι έχουμε ξεκινήσει να το κάνουμε.

Ο Brawn ζητά την βοήθεια του Hamilton, διότι και οι οδηγοί θα πρέπει να συνεργάζονται στενά με τους μηχανικούς, για τη βελτίωση του μονοθεσίου. Ο Hamilton έχει ξεκινήσει ήδη να το κάνει αυτό, και μένει να φανεί το πόσο μπορεί να βοηθήσει. Σύμφωνα με τον 58χρονο, πάντως, ο 28χρονος έχει δείξει πολύ θετικά σημάδια μέχρι στιγμής.

Πρέπει να δουλεύεις μαζί με την ομάδα, από πλευράς μηχανικής και βελτίωσης του αυτοκινήτου. Πρέπει να πω ότι, σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, έδειξε πολύ θετικός, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μέρος της ομάδας. Είναι πολύ θετικό αυτή τη στιγμή, κι ελπίζω ότι θα παραμείνει θετικό για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

[Πηγή: Formula 1 | Photo Copyright: Active Pictures/Jiri Krenek/Mercedes AMG]

Keywords
Τυχαία Θέματα