Mercedes SLS AMG Matte Editions, και αυτές για την Ιαπωνία

16:33 8/6/2012 - Πηγή: AutoBlog

Μετά την C63 AMG Performance Studio Edition, η Mercedes θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ιαπωνίας και τρεις ειδικές SLS AMG Matte Edition.

Η πρώτη ονομάζεται Matte Black, θα είναι διαθέσιμη σε roadster έκδοση και θα έχει αρχική

τιμή 30 εκατ. γιεν (€299.600). Είναι βαμμένη σε Magno Night Black matte χρώμα με μαύρη μαλακή οροφή και κόκκινες λεπτομέρειες στη γρίλια, στις ζάντες και στο καπάκι του ντεπόζιτου. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες και μαύρες επενδύσεις, σπορ τιμόνι και νέα πατάκια. Η παραγωγή της θα περιοριστεί μόλις σε 5 μονάδες με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο.

Η SLS AMG Matte White είναι διαθέσιμη και αυτή σε roadster και είναι βαμμένη σε Magno Cashmere White χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και διακοσμητικά από πορσελάνη, μαζί με ένα AMG τιμόνι με νέα πατάκια. Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε 5 μονάδες, με αρχική τιμή τα 30 εκατ. γιεν (€299.600). Τέλος η Matte White Coupe, έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα με την Roadster έκδοση, θα είναι διαθέσιμη σε 10 μονάδες και θα έχει αρχική τιμή 29 εκατ. γιεν (€289.600).


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα