Υβριδικά Renault το 2017

14:18 8/6/2012 - Πηγή: AutoBlog

Και πολύ άργησε η Renault να αποφασίσει να βγάλει στη παραγωγή υβριδικά μοντέλα, αφού η Γαλλική εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος της στη παραγωγή 4 ηλεκτρικών μοντέλων τα οποία βρίσκονται πλέον στην αγορά (Twizy, ZOE, Fluence Z.E και Kangoo Z.E).

Τώρα η Renault έχει πάρει την απόφαση να επενδύσουν στα υβριδικά μοντέλα που θα διαθέτουν την τεχνολογία Mild Hybrid,

η οποία θα χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, είτε βενζίνης είτε πετρελαίου, όπου θα διαθέτει σύστημα Start/Stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, μειώνοντας έτσι τη κατανάλωση και τις εκπομπές CO2. Τα πρώτα αυτοκίνητα με την τεχνολογία αυτή θα κυκλοφορήσουν το 2017.

Η κίνηση της Renault ήταν αναμενόμενη για πολλούς, αφού οι πωλήσεις υβριδικών αυτοκινήτων μέσα στο 2012, διπλασιάστηκε σε σε σχέση με το 2011. Μέχρι και τον Μάιο του 2012, έχουνε πουληθεί περίπου 30.000 υβριδικά αυτοκίνητα, αύξηση 200% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011. Και το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο αφού οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα προσθέσουν περισσότερα υβριδικά μοντέλα στη γκάμα τους.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα