Lamborghini παρασύρει τρία άτομα κατά τη διάρκεια κόντρας

Οι κόντρες είναι ένα από τα χειρότερα φαινόμενα στους δημόσιους δρόμους. Οι ταχύτητες που αναπτύσσονται είναι μεγάλες και το παραμικρό λάθος ίσως σε στείλει με πολλά χλμ/ώρα εκτός πορείας, τραυματίζοντας στην καλύτερη μόνο το αυτοκίνητό σου. Στη χειρότερη, μπορεί να παρασύρεις ή ακόμα και να σκοτώσεις κάποιον άλλον άνθρωπο.

Δυστυχώς, αυτό συνέβη στην πόλη Surabaya την Ινδονησίας. Μία Lamborghini Gallardo είχε κόντρα με μία Ferrari, αλλά ο οδηγός

της Lambo έχασε τον έλεγχο του ιταλικού supercar. Αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει 3 άτομα, έναν 51χρονο άνδρα, την 41χρονη σύζυγό του κι έναν ακόμα 44χρονο άνδρα, πριν το αυτοκίνητο καταλήξει . Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τραυματισμό και των τριών ατόμων, αλλά ο 44χρονος άνδρας τραυματίστηκε τελικά θανάσιμα, εν αντιθέσει με το ζευγάρι, που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, με τον 51χρονο να είναι πιο σοβαρά από τη γυναίκα.

Ο οδηγός της Lamborghini είναι ο 24χρονος Wiyang Lautner, ο οποίος δεν χτύπησε σοβαρά και φυσικά κρατείται από την αστυνομία. Όσο για τον οδηγό της Ferrari, αυτός εξαφανίστηκε και μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες γι’ αυτόν. Υπάρχουν δύο videos από το περιστατικό, τα οποία μπορείς να δεις εδώ κι εδώ, αλλά ίσως είναι σκληρά για κάποιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα