Ο Alonso ζητά αντιγραφές από το MotoGP και το WEC

Δυσαρεστημένος ολοκλήρωσε ο Fernando Alonso τον τελευταίο αγώνα και τη φετινή σεζόν. Ο Ισπανός ξεκίνησε από την 16η θέση και τερμάτισε στην 17η θέση, καθώς όλα καταστράφηκαν στην πρώτη στροφή, όταν ο Ισπανός έπεσε πάνω στον Pastor Maldonado, αλλά ο ίδιος είχε πρώτα επαφή με τον Felipe Nasr.

Τελικά, ο Ferni πήρε ποινή διέλευσης από το pit lane, χάνοντας ακόμα περισσότερο χρόνο, με την καρώ σημαία να τον βρίσκει 2 γύρους πίσω από την κορυφή. Ο οδηγός της McLaren

θεωρεί πως η ποινή του ήταν άδικη, ενώ λέει ξεκάθαρα στη FIA πως θα πρέπει να κοιτάξει πρωταθλήματα όπως το MotoGP και το WEC, διότι είναι πολύ πιο ελκυστικό, διασκεδαστικό και δίκαιο σε σχέση με το κορυφαίο -θεωρητικά- μηχανοκίνητο άθλημα.

Με χτύπησαν στο ξεκίνημα και δεν είχα τον έλεγχο του μονοθεσίου, έπεσα πάνω στον Maldonado και πήρα ποινή. Το να έχεις μία ποινή διέλευσης αφού έχεις χτυπηθεί από άλλον οδηγό, είναι λίγο περίεργο, και νομίζω ότι ήμουν ο μοναδικός στον οποίο έγινε αυτό. Η Formula 1 θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό της σχετικά με τον ήχο των μονοθεσίων ή για το θέμα της συνεχιζόμενης μείωσης των θεατών.

Κατηγορούμε τον ήχο των μονοθεσίων για τους λιγότερους θεατές και νομίζω ότι η FIA θα πρέπει να κοιτάξει σε κατηγορίες όπως το MotoGP και το WEC, και το πόσο επιτυχημένες έχουν γίνει, όπως και πώς διαχειρίζονται τις ποινές. Θα πρέπει να έχει περισσότερο νόημα αυτό που κάνουν, επειδή δεν το βλέπω αυτό στο WEC, το MotoGP και τις άλλες κατηγορίες. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικά απ’ ό,τι η Formula 1. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κοιτάξουν πολλά πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα