H Audi θα προσφέρει σύστημα τετραδιεύθυνσης και αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης στα μελλοντικα της high-end μοντέλα

H Audi στο Los Angeles, εκτός από το Prologue coupe concept έκανες και κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες τεχνικές αποκαλύψεις.

Ο επικεφαλής μηχανολογίας της μάρκας, Ulrich Hackenberg, δήλωσε σε αυστραλιανό μέσο ότι τα νέα high-end μοντέλα της Audi θα αποκτήσουν στο μέλλον σύστημα τετραδιεύθυνσης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η τετραδιεύθυνση θα είναι αρκετά φυσιολογικό τεχνικό χαρακτηριστικό για τα premium μελλοντικά μας αυτοκίνητα. Θα προσφέρεται στα περισσότερα από τα αυτοκίνητα μας στο μέλλον. Εάν έχεις το σύστημα διεύθυνσης, τότε έχεις δύο περιπτώσεις – η μία είναι να αυξηθεί η σταθερότητα, θα πρέπει να έχεις πολύ μικρές γωνίες, και η άλλη είναι να αυξηθεί το δυνατότητα για παρκάρισμα (parkability) και έτσι θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερες γωνίες, τότε έχεις γύρω στις τέσσερις με πέντε μοίρες για καταστάσεις στάθμευσης. Αλλά για τη σταθερότητα, είναι είναι πολύ μικρή γωνία

Επιπλέον, ο Hackenberg αποκάλυψε δουλεύουν πάνω ότι μια νέα παραλλαγή του τετρακίνητου συστήματος μετάδοσης που θα ενσωματώνει τον ηλεκτρισμό. Ένα τέτοιο νέο σύστημα θα μπορούσε να διαθέτει άξονα αποσύνδεσης, που σε συνδυασμό με υβριδικό σύστημα θα μειώνει περαιτέρω τις εκπομπές CO2.

Keywords
Τυχαία Θέματα