Vettel: Η Red Bull ξαφνικά δε με άφησε να κάνω δοκιμές με τη Ferrari

Μετά το τέλος του Grand Prix στο Abu Dhabi, οι ομάδες δε θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στο Yas Marina Circuit θα διεξαχθεί το τελευταίο τεστ για το 2014, στις 25-26 Νοεμβρίου. Εκεί, οι ομάδες θα πάρουν δεδομένα για κάποια νέα εξαρτήματα που θα έχουν στα μονοθέσιά τους εν όψει 2015 και φυσικά θα δούμε αρκετούς νέους οδηγούς μέσα στα αυτοκίνητα.

Το

γεγονός ότι ο Sebastian Vettel θα οδηγεί για τη Ferrari από το 2015, δε θα πρέπει να σημαίνει ο Γερμανός θα μπορέσει να μπει μέσα στην F14 T στις δοκιμές αυτές. Έτσι έχει δηλώσει ιδιοκτήτης της ομάδας, Dietrich Mateschitz και φυσικά η Red Bull δεν πήρε πίσω την απόφαση αυτή.

Φαίνεται, όμως, ότι η αυστριακή ομάδα άλλαξε ξαφνικά τη στάση της, καθώς, σύμφωνα με τον Seb, αρχικά του είχαν επιτρέψει να μπει στο ιταλικό μονοθέσιο.

Ναι, έχουν μπλοκάρει τη δοκιμή. Είναι ντροπή, επειδή αρχικά είχαν την άδεια και μετά όχι. Έτσι ήταν. Δεν ξέρω (γιατί συνέβη αυτό). Εντελώς ξαφνικά, κάτι άλλαξε, έτσι μπορώ να καταλάβω, δεν ξέρω. Οι τεχνικοί πανικοβάλλονται λίγο, φοβούνται μήπως πάρω κάποια μυστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα