Button: Δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτα στη McLaren

Στην αναμονή κρατά η McLaren τους Jenson Button και Kevin Magnussen, τουλάχιστον έτσι λένε, διότι δε γνωρίζουμε αν η βρετανική ομάδα έχει υπογράψει με το οδηγικό της δίδυμο για το 2015 και σκοπίμως δεν δίνει τις πολυπόθητες ανακοινώσεις.

Ο Button έχει τη συμπαράσταση των Lewis Hamilton

και Fernando Alonso, όμως αυτό δε φτάνει για τον Βρετανό. Ήδη εμφανίζεται ενοχλημένος από τη στάση τής ομάδας του και τώρα τονίζει πως οι άνθρωποι στο Woking ξέρουν την αξία του, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι που πρέπει ν’ αποδείξει.

Αισθάνομαι ότι κάνω καλή δουλειά αυτή τη στιγμή. Δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτα και το κάνω αυτό εδώ και 15 χρόνια. Πάντα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και κάποιες φορές είναι αρκετό, και στη Βραζιλία σίγουρα ήταν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οδηγείς το μονοθέσιο όσο πιο γρήγορα μπορείς, τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι σου.

Ο 34χρονος ολοκλήρωσε τον χθεσινό αγώνα στην 4η θέση, κάτι που συμβαίνει για 4η φορά φέτος. Το αποτέλεσμα αυτό τον αφήνει σίγουρα ικανοποιημένο και παραδέχεται πως η δυναμική τής Williams ήταν ανώτερη, έτσι δεν μπορούσε να πάρει τη θέση τού Felipe Massa στο βάθρο.

Η εμπειρία μας φάνηκε σήμερα και είμαι πραγματικά χαρούμενος με την 4η θέση. Πάντα θέλεις περισσότερα για να παλέψεις για το βάθρο και νιώσαμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε με τη Williams σε κάποιο σημείο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Είχα μια σπουδαία μάχη με τον Kimi και, το να κερδίσεις και τις δύο Red Bull, τις δύο Ferrari και τη μία Williams, είναι καλή δουλειά.

Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι ν’ απολαύσω τον αγώνα μου και λάτρεψα τον χθεσινό αγώνα. Πάντα έχεις τις καλές και τις κακές ημέρες σε μια κατάσταση σαν τη δική μου, όσον αφορά την ψυχολογία. Δε νομίζω ότι οι μέρες στην πίστα ήταν αρνητικές, αλλά θετικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα