Alfa Romeo MiTo by Vilner

Αυτό είναι τελικά το “Red Passion” project της Vilner. Μία Alfa Romeo MiTo που έχει δεχθεί τις περιποιήσεις του βελτιωτικού οίκου από την Βουλγαρία, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Παρότι δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, η MiTo έχει βαφτεί σε κόκκινο περλέ χρώμα ενώ λεπτομέρειες όπως η γρίλια, τα καλύμματα των καθρεπτών το περίγραμμα των

πίσω φωτιστικών σωμάτων, το κάτω μέρος του προφυλακτήρα και η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, είναι βαμμένα σε piano black χρώμα. Επίσης, οι ζάντες και οι απολήξεις της εξάτμισης, έχουν πάρει ένα ματ γκρι χρώμα.

Το μεγάλο ατού όμως της Vilner δεν είναι το εξωτερικό design αλλά η δουλειά στην καμπίνα και εκεί, ασχέτως προτιμήσεων όσον αφορά τα χρώματα (στο άσπρο αναφέρομαι) ποιότητα της μετατροπής είναι υπεράνω σχολιασμού. Άφθονο Nappa δέρμα, alcantara και carbon διακοσμητικά μεταμορφώνουν το εσωτερικό της μικρής Alfa Romeo σε έναν χώρο που θα ζήλευαν ακριβότεροι και στο όνομα τουλάχιστον πολυτελέστεροι συνδυασμοί. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και κάποια από τα πλαστικά έχουν ένα effect αλουμινίου. Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη.

Τέλος, τα μηχανικά. Η Vilner “γαργάλησε” τον turbo 1400άρη με αποτέλεσμα αυτός να αποδίδει πλέον 200 άλογα και 279 Nm ροπής (155 άλογα και 230 Nm εργοστασιακός). Έτσι όπως την βλέπεις, η Alfa Romeo MiTo της Vilner έχει τιμή 13.000€…



[Πηγή: Vilner]

Keywords
Τυχαία Θέματα