Κλοπ: Πειθαρχημένοι για τη νίκη

Στην Μπορούσια του Ντόρτμουν ουδέποτε "χώνεψαν" την ήττα στο Καραϊσκάκη, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι βοήθησε τον Γιούργκεν Κλοπ να δει υπό διαφορετικό πρίσμα τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως πλέον θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική κόντρα στους ερυθρολεύκους, αλλά τόνισε πως με πειθαρχία η ομάδα του θα φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του

Κλοπ
Σε τι κατάσταση είναι ο Μπέντερ; "Έχει ένα πρόβλημα, αλλά έτρεξε λίγο σήμερα. Αν αποφάσιζα τώρα, θα έλεγα ότι δεν θα έπαιζε. Αλλά θα πρέπει να τον περιμένουμε μέχρι και αύριο. Θα τον δούμε πώς θα είναι στο ξενοδοχείο".

Γενικά η Ντόρτμουντ έδινε την εντύπωση ότι έχανε μόνη της τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι μπορείτε να μας πείτε για το αυριανό παιχνίδι; "Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τις τελευταίες εβδομάδες, δεν μπορώ να πω ότι χάναμε μόνοι μας τα παιχνίδια γιατί και οι αντίπαλοί μας είναι καλοί. Δεν ξεχνάμε ότι είχαμε ένα ματς στην έδρα μας με την Αρσεναλ. Τα επόμενα ματς είναι στην έδρα μας. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Μάθαμε ότι η πειθαρχία είναι σημαντικό. Για αυτό θα κοιτάξουμε να παίξουμε πειθαρχημένα. Βέβαια όλοι περιμένουν ότι ο Ολυμπιακός θα κλειστεί και θα κυνηγήσει με αντεπιθέσεις να πάρει τη νίκη. Εμείς θα κοιτάξουμε να το αποτρέψουμε. Εχουμε 90 λεπτά και θα κυνηγήσουμε και στα 90 λεπτά τη νίκη. Και ζητάμε και τη βοήθεια του κόσμου. Το γήπεδο έχει συνολικά χωρητικότητα 65 χιλιάδων θέσεων και έχουν πουληθεί τα 64.000. Από τον Ολυμπιακό έχουν πουληθεί 3.5ΟΟ".

Το πρώτο ματς του Φαλήρου σας επηρέασε όσον αφορά στις σκέψεις σας για το αυριανό παιχνίδι; "Ναι. Περισσότερες πληροφορίες δεν θέλω να δώσω, γιατί πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Περισσότερες πληροφορίες δεν θέλω να δώσω".

Βλέποντας και την κατάσταση στη βαθμολογία, κυνηγάτε να κερδίσετε μόνο το παιχνίδι ή να καλυφθεί και η διαφορά τερμάτων; "Ποτέ στην καριέρα μου ως προπονητής δεν είπα με ποιο αποτέλεσμα πρέπει να κερδίσουμε. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε και να δείξουμε πειθαρχία. Ετσι όπως είναι η κατάσταση, οπωσδήποτε χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε 4 βαθμούς. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύουσας σημασίας".

Τι ρόλο θα παίξουν αύριο οι οπαδοί; "Σίγουρα είναι κάτι πολύ θετικό όταν οι οπαδοί σε χειροκροτούν. Εμείς να δείξουμε υπομονή και πειθαρχία και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε δύναμη".

Σε σχέση με τον αγώνα με την Στουτγκάρδη, τι άλλο πρέπει να αλλάξετε, εκτός από το ότι θα πρέπει να κάνετε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργείτε; "Θα αλλάξουν κάποια πράγματα βεβαίως. Είδαμε και στον αγώνα με την Στουτγκάρδη ότ η άμυνά μας δεν έπαιξε καλά. Δεν είχαμε 80 λεπτά κακή απόδοση, αλλά 10. Ηταν αρκετά όμως για να χάσουμε το τρίποντο και να πάρουμε την ισοπαλία. Για αυτό αύριο δεν πρέπει καθόλου να χαλαρώσουμε και πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Ετσι θα κερδίσουμε τον αγώνα".

Είναι και λόγοι φυσικής κατάστασης π
Keywords
Τυχαία Θέματα