Βόλος: Ενταση και παρέλαση από φίλους του Ολυμπιακού!

Αποδοκιμασίες, συνθήματα κατά της κυβέρνησης και αδιαφορία στους επισήμους συνθέτουν το σκηνικό στην παραλία του Βόλου.

Αποδοκιμασίες, συνθήματα κατά της κυβέρνησης και αδιαφορία στους επισήμους συνθέτουν το σκηνικό στην παραλία του Βόλου

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινώντας στις 11:00 από τα γραφεία του συνδέσμου τους στη Νέα Δημητριάδα, κατευθύνθηκαν στη παραλία του Βόλου όπου και τη διέσχισαν, φωνάζοντας

συνθήματα κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και του Υπουργού Παύλου Γερουλάνου.

Τελειώνοντας, στάθηκαν ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, έξω από τη τράπεζα της Ελλάδος, όπου και συνέχισαν με παλμό τα συνθήματα τους.

Μάλιστα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μείνουν μέχρι και το τέλος της παρέλασης στο συγκεκριμένο σημείο συνεχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα και αποδοκιμάζοντας τους επισήμους.

Μαζί τους ακριβώς απέναντι από τους επισήμους παρακολουθούν την παρέλαση και μέλη του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους, ξεκινώντας πριν από λίγο από τη πλατεία Ελευθερίας κατέφθασαν στο σημείο με πανό και συνθήματα.

Η μαθητική παρέλαση αναμένεται να ξεκινήσει από λεπτό σε λεπτό ωστόσο Σύλλογοι του Βόλου που κάθε χρόνο συμμετέχουν στη παρέλαση, το ίδιο έκαναν και φέτος με τη μόνη διαφορά πως φέτος περνώντας από την εξέδρα των επισήμων έστρεφαν επιδεικτικά τα κεφάλια τους από την άλλη πλευρά ή αδιαφορούσαν ενώ κάποιο από αυτούς έσκυβαν τα κεφάλια κάτω.

Πηγή: e-volos

Keywords
Τυχαία Θέματα