Βενγκέρ: Η Εθνική Αγγλίας θέλει άγγλο τεχνικό

O Αρσέν Βενγκέρ απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, τονίζοντας ότι σε αυτό το πόστο πρέπει να βρίσκεται άγγλος τεχνικός.

"Για μένα, η εθνική ομάδα χρειάζεται έναν ’γγλο μάνατζερ και δεν θα αλλάξω ποτέ αυτή τη γνώμη. Παραμένω πιστός στις απόψεις μου και νομίζω ότι αυτό το θέμα είναι σημαντικό και για τους ’γγλους φιλάθλους.

Εάν ένας ξένος προπονητής κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα λέτε ότι δεν είναι αποκλειστικά αγγλικός θρίαμβος. Ο Χάρι Ρέντναπ είναι υποψήφιος, είναι ’γγλος, είναι έτοιμος, θα χαρεί να αναλάβει και

τον έχετε ήδη επιλέξει.

Οπότε μην έχετε αμφιβολίες ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτο".

Σε ερώτηση δε για το αν η Γαλλία θα μπορούσε να έχει ποτέ προπονητή τον Χάρι Ρέντναπ, ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" απάντησε με χιούμορ: "Ξέρει τη Μασσαλιώτιδα; Ας την μάθει πρώτα..."

Όσο για το ποιες πιστεύει πως είναι οι πιθανότητες διάκρισης των "λιονταριών" στα τελικά του Euro 2012, ο Αρσέν Βενγκέρ επεσήμανε:

"Θεωρώ ότι η Αγγλία είναι αουτσάιντερ. Μπορεί να τα καταφέρουν σε περίπτωση που οι βασικοί της παίκτες βρεθούν σε φανταστική φόρμα. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει να παίξει πολύ καιρό. Εάν επιστρέψει όμως μετά από μία καλή ξεκούραση σε τοπ φόρμα, τότε γιατί όχι; Και ο Καπέλο έχει τις ικανότητες να πάρει το 100% από τους παίκτες. Δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα