Βέλλιος: Δεν έχω μετανιώσει ούτε μία μέρα

Ο Απόστολος Βέλλιος τόνισε, σε συνέντευξή του στο Top Scorer, ότι δεν έχει μετανιώσει ούτε μία μέρα για την απόφασή του να πάει στο εξωτερικό και όχι σε κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα.

O 19άχρονος επιθετικός μιλάει για το μεγάλο βήμα στην Premier League, την άρνηση να παίξει σε μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, την εμπειρία να αγωνίζεται σε γεμάτα γήπεδα, τη σχέση του με τους οπαδούς της Λίβερπουλ και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αποσπάσματα

από την συνέντευξη:
-Εχεις μετανιώσει για την επιλογή σου να πας στην Αγγλία και την Εβερτον και όχι σε κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα;
"Η αλήθεια είναι πως είχα τη δυνατότητα να πάω σε αρκετές ελληνικές ομάδες, ακόμη και κάποιες που ουδέποτε ακούστηκαν και γράφτηκαν στις εφημερίδες, όμως εγώ είχα ως στόχο να φύγω για το εξωτερικό και ας μου έβγαινε σε κακό. Ειλικρινά, δεν έχω μετανιώσει ούτε μία μέρα. Ούτε μία στιγμή".

-Πώς είναι να παίζεις σε γεμάτα υπερσύγχρονα γήπεδα;
"Είναι πραγματική απόλαυση. Σου δίνει δύναμη και διάθεση να μπεις μέσα να αγωνιστείς για… δέκα ημίχρονα. Είναι φανταστικά".

-Ο κόσμος στο δρόμο πως σε αντιμετωπίζει; Σε αναγνωρίζουν οι οπαδοί της Εβερτον; Σε χαιρετούν; Από την άλλη, οι οπαδοί της Λίβερπουλ πως αντιδρούν όταν σε βλέπουν;
"Πλέον είμαι αναγνωρίσιμος. Από οπαδούς και των δύο ομάδων ακούω όμορφα σχόλια και μου δίνουν το χέρι στο δρόμο. Οπως είναι λογικό, οι οπαδοί της Εβερτον είναι πιο χαρούμενοι όταν με συναντούν και το δείχνουν. Στην Αγγλία αγαπούν το ποδόσφαιρο με πράξεις και όχι με τα λόγια".

-Ποιο είναι το ίνδαλμά σου; Ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής δηλαδή…
"Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Είναι μακράν ο αγαπημένος μου!"

Keywords
Τυχαία Θέματα