Ο όμιλος του Παναθηναϊκού στο Top 16

Ο Παναθηναϊκός θεωρείται ως ο πιο ο ευνοημένος της κλήρωσης του Top16, αλλά ως γνωστόν όλα αυτά είναι θεωρίες. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι ομάδες και είναι μία καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους αντιπάλους των πράσινων στη φάση των 16.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ο Παναθηναϊκός... πήρε τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα. Η Φενέρ τερμάτισε μεν πρώτη στον 1ο όμιλο

της πρώτης φάσης, αλλά δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Στην έδρα της είναι δυνατή, αλλά μακριά από αυτή έχει σαφείς αδυναμίες. Συνολικά στην πρώτη φάση είχε 6 νίκες και 4 ήττες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της Φενέρ στην πρώτη φάση, αλλά και τα στατιστικά από όλα της τα παιχνίδια.

Οσο για το ρόστερ των τούρκων, που τους γνωρίσαμε και καλύτερα στις αναμετρήσεις της πρώτης φάσης με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει ασφαλώς ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο Πρέλτζιτς, ο Μπογκντάνοβιτς, ενώ πολύ καλά παιχνίδια κάνει ως τώρα και ο αμερικανός σέντερ, Τζέιμς Γκιστ. Να θυμίσουμε πως και η Φενέρ είχε... απώλειες, λόγω ΝΒΑ, καθώς ο Ταμπό Σεφολόσα, ο οποίος αποχώρησε για να επιστρέψει στο ΝΒΑ και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρόστερ της Φενέρ και τα στατιστικά όλων των παικτών.

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
Αν εξαιρέσει κανείς το μακρινό ταξίδι, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στην Ουνικς Καζάν. Οχι γιατί δεν τα πήγε καλά στην πρώτη φάση (άλλωστε έκανε 7 νίκες), αλλά γιατί είναι μία ομάδα άπειρη, που οι πράσινοι την... έχουν. Αλλωστε, για τους ρώσους το Top 16 μοιάζει ήδη με υπέρβαση.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της Ούνικς στην πρώτη φάση, αλλά και τα στατιστικά από όλα της τα παιχνίδια.

Από το ρόστερ της ομάδας μπορεί κανείς να καταλάβει ότι στηρίζεται στους έμπειρους Ντόμερκαντ, ΜακΚάρτι και Πασούτιν, αλλά και στον γνώριμο στο ελληνικό κοινό, Αλεξέι Ζεβροσένκο. Στην ομάδα επίσης αγωνίζεται ο παλιός άσος του Αρη, Μάικ Ουίλκινσον.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρόστερ της Ουνίκς και τα στατιστικά όλων των παικτών.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Ως μοναδική... ατυχία για τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση του Top 16 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνάντηση με την Αρμάνι Μιλάνο των... δικών του παιδιών. Του Φώτση και του Νίκολας! Η Αρμάνι δεν έπεισε στην πρώτη φάση και λίγο έλειψε να αποκλειστεί πρόωρα, αλλά το ρόστερ της δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της Αρμάνι στην πρώτη φάση, αλλά και τα στατιστικά από όλα της τα παιχνίδια.

Στο ρόστερ της εκτός των πρώην πράσινων υπάρχει ο Μπουρούσης, ο Χέρστον και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως μετά την αποχώρηση του ΝΒΑer Ντανίλο Γκαλινάρι η ομάδα μπορει να παίξει καλύτερα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρόστερ της Αρμάνι και τα στατιστικά όλων των παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα