Ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Top 16

Tρεις δυνατές ομάδες βρίσκονται στον όμιλο του Ολυμπιακού, στο Top 16 της Ευρωλίγκα, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι ασφαλώς το φαβορί για την πρωτιά. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να υποτιμήσει τις τουρκικές, Εφές Πίλσεν και Γαλατά, με δεδομένο ότι φέτος το Final 4 της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Το sport.gr σας δίνει την ευκαιρία

να δείτε αναλυτικά τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων, καθώς επίσης τα ρόστερ τους, αλλά και τα στατιστικά των παικτών τους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας ήταν στον 2ο όμιλο της πρώτης φάσης, μαζί με τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε την πρώτη θέση, όντας μάλιστα αήττητη!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της ΤΣΣΚΑ στην πρώτη φάση, αλλά και τα στατιστικά από όλα της τα παιχνίδια.

Οσο για το ρόστερ της ομάδας, ασφαλώς και ξεχωρίζει ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος ακόμη βρίσκεται στη Ρωσία και δεν έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Επίσης, ο Ολυμπιακός θα συναντήσει δύο καλούς φίλους. Τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Καζλάουσκας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ και τα στατιστικά όλων των παικτών.

Αναντολού Εφές
Η Εφές ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη σεζόν, καθώς θέλει να βρει μια θέση στο Final 4 που φέτος γίνεται στο... σπίτι της. Μεταγραφές έγιναν πολλές, αλλά στην πρώτη φάση η ομάδα παρουσίασε σημαντικές αδυναμίες. Τερμάτισε τρίτη, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι, έχοντας πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της Εφές στην πρώτη φάση, αλλά και τα στατιστικά από όλα της τα παιχνίδια.

Ο Ερσάν Ιλιασόβα αποχώρησε, λόγω ΝΒΑ πριν από λίγες ημέρες και η Εφές έχασε τον πιο σημαντικό της παίκτη, αλλά στο ρόστερ της έχει ακόμη αρκετά μεγάλα ονόματα. Ο Βούγιασιτς, ο Ιλιέφσκι, ο Σαβάνοβιτς και ο Τουντσερί δεν είναι παίκτες που μπορείς να υποτιμήσεις...

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρόστερ της Εφές και τα στατιστικά όλων των παικτών.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
Ο όμιλος του Ολυμπιακού κλείνει με τη Γαλατά, που θεωρητικά είναι και η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Τέσσερις νίκες και έξι ήττες ήταν ο απολογισμός της στην 1η φάση και πήρε το εισιτήριο για τους 16, λόγω των πολύ κακών εμφανίσεων της Πρόκομ και της Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα της Γαλατά στην πρώτη φάση, αλλά και τα στατιστικά από όλα της τα παιχνίδια.

Η τουρκική ομάδα έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και γνωστούς στους έλληνες φιλάθλους. Ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο Τζαμόν Λούκας, ο Αντρια Ζίζιτς, αλλά και ο Εντέρ Αρσλάν είναι πιο γνωστοί σε εμάς από το πέρασμά τους από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρόστερ της Γαλατά και τα στατιστικά όλων των παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα