Βασιλικά fund με πρόεδρο τον Θανάση

Αφού, λοιπόν, μάς τελείωσε ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ, στη ζωή των φίλων του Παναθηναϊκού μπαίνουν νέα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, αφού τέτοια είναι όσα υπογράφουν την επιστολή που ήρθε στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη την Τετάρτη (14/12).

Εκτός του ότι το τραπεζικό έγγραφο, στο οποίο φαίνονται τα 15 εκατομμύρια ευρώ, προέρχεται από την National Commercial Bank, που θεωρείται μία από τις πιο έγκυρες

σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ενδιαφερόμενοι που το υπογράφουν φέρεται πως είναι διάδοχοι του βασιλικού θρόνου του Αμπντούλ Αζίζ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Βλάση Τσάκα, αντιπροσωπεία τους αναμένεται να έρθει στην Εθήνα για να συναντηθεί με τον Τζίγκερ. Πρόθεσή τους φέρεται να είναι η άμεση καταβολή των 15 εκατ. ευρώ και η άσκηση διοίκησης μέσω ανθρώπου δικής τους επιλογής χωρίς να περιμένουν την αλλαγή του νόμου (αναμένεται τον Ιανουάριο) για την απόκτηση των μετοχών.

Το πρόσωπο που έχουν επιλέξει για να ασκήσει την προεδρία φαίνεται πως είναι αυτό του Θανάση Γιαννακόπουλου, αν και βέβαια αυτό που προηγείται είναι να δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το πράσινο φως για να προχωρήσει η υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα