Βαλβέρδε: Περήφανος και για τις δύο ομάδες

Δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, δύο διαφορετικές ομάδες και ισάριθμα πρωταθλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν ξεχωρίζει κάποια, τονίζοντας πως είναι περήφανος και για τις δύο. Ο βάσκος τεχνικός μίλησε στην τηλεόραση της Nova, τονίζοντας πως αμφότερες οι ομάδες είχαν την σφραγίδα του και είναι περήφανος γι' αυτές, ενώ στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκαν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο ομάδων, τονίζοντας πως αυτή του 2009 ήταν πιο σκληροτράχηλη, ενώ αυτή του 2011 στηρίχθηκε περισσότερο στον ρυθμό και την έδρα."Και οι δύο έχουν την σφραγίδα μου! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία απ' τις δύο. Είναι ομάδες μου. Ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια τα πήγαινε πολύ καλά στα ντέρμπι.

Ήταν μια σκληροτράχηλη ομάδα, δύσκολη να την κερδίσεις. Η φετινή ομάδα ήταν πιο φερέγγυα στην έδρα της, γιατί είχε ρυθμό στο παιχνίδι της. Νομίζω πως φέτος στην έδρα μας ήμασταν πιο άνετοι, πιο δυνατοί στα μεγάλα παιχνίδια με αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.Αυτό μας βοηθούσε στα μεγάλα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την τύχη να προπονήσω μεγάλους παίκτες και στην τωρινή και στην προηγούμενη ομάδα. Και για της δύο είμαι υπερήφανος".Ιμπαγάσα: Να μας εμπιστεύεται ο κόσμος
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα από την πλευρά του στάθηκε στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League και ζήτησε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. "Η επόμενη χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη. Ο πρωταθλητής είναι υποχρεωμένος απέναντι στον κόσμο του να βελτιώνεται και να επαναλάβει τις επιτυχίες του. Εκτός απ' το πρωτάθλημα, η ομάδα θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η σημαντικότερη διοργάνωση όπου μπορεί ν' αγωνιστεί μια ομάδα.Θέλουμε ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Να ξέρει πως η ομάδα προσπαθεί να κάνει πάντα ότι καλύτερο μπορεί. Θα παίζει με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι μαζί προσπαθούμε να έχουμε πάντα καλά αποτελέσματα. Πολύ σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια θα παίξει η αρχή που θα κάνουμε".
 
Αβραάμ: Με τον Βαλβέρδε βρήκαμε τα πατήματά μας
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τη σειρά του στάθηκε στην παρουσία του Βαλβέρδε, αλλά στην ομαδική προσπάθεια, δίχως να θέλει να ξεχωρίσει την αμυντική από την επιθετική λειτουρίγα. "Πιστεύω πως γενικά λειτουργούσαμε καλά. Όλη η ομάδα έκανε άμυνα, όπως όλη η ομάδα προσπαθεί να κάνει επίθεση.’λλωστε αυτό θέλει και το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σίγουρα με τον ερχομό του κ. Βαλβέρδε, όλοι βρήκαμε τα πατήματα μας και λειτουργούσαμε πιο αποτελεσματικά. Είναι σημαντικό που η ομάδα είχε πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό οφείλεται σε όλα τα παιδιά γιατί προσπαθούσαν και έδιναν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Keywords
Τυχαία Θέματα