Ενδιαφέρον της Στεάουα για Λεονάρντο, Μπλάνκο και Μπαχά, αποκαλύπτουν τα ρουμανικά ΜΜΕ

Ο Παντελής Καπετάνος ενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μετά την ΑΕΚ θα φορέσει τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου, καθώς οι ρουμάνοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση δύο ακόμα παικτών της Ενωσης. Ο πρώτος φέρεται να είναι ο Λεονάρντο, ενώ ο δεύτερος ένας εκ των Μπλάνκο, Μπαχά. Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τους ισπανούς Παθ, Γκαρσία, κάνουν λόγο οι συμπατριώτες τους. "Παρακολουθούμε δύο παίκτες της ΑΕΚ.
Θα δούμε αν μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία. Δεν ξέρω πόσο θα στοιχίσουν, κανείς δεν ξέρει, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Ο ένας δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ομάδα, ενώ ο άλλος μένει ελεύθερος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Τζίτζι Μπεκάλι (πρόεδρος του συλλόγου), φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους Μπλάνκο, Μπαχά, αναφορικά με το δεύτερο σκέλος της τοποθέτησής του.Την ίδια ώρα, ένα ρουμάνικο δημοσίευμα κάνει λόγο για αναθέρμανση ενδιαφέροντος για τον Μπαχά. "Ο Μπαχά το 2008 απέρριψε πρόταση της Στεάουα Βουκουρεστίου, υψους 2 εκατ. ευρώ, καθώς προτίμησε να παραμείνει στην Ισπανία. Τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά και η μεταγραφή μπορεί να γίνει, καθώς μένει ελεύθερος. Ο Μπαχά είναι ένας ιδιαίτερα κινητός επιθετικός, πολύ γρήγορος απέναντι στις αντίπαλες άμυνες και με καλά τελειώματα".Παθ και Γκαρσία για ΑΕΚ
Τα μεταγραφικά σενάρια όμως μπλέκουν και ενδιαφέρον της ΑΕΚ για παίκτες, καθώς στην Ισπανία η Marca φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, Παθ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ερκουλες, ψηλά στη λίστα του Χιμένεθ.Το ίδιο ισχύει και για τον 30χρονο αριστερό μπακ και αρχηγό της Εσπανιόλ, Νταβίντ Γκαρσία ντε λα Κρουζ, για τον οποίο οι ισπανοί φέρνουν ως πιθανούς προορισμούς την ΑΕΚ ή την Λα Κορούνια, που όμως υποβιβάστηκε στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα