Τζιόλης: Αν δεν παίζω, θα φύγω...

Αποφασισμένος να φύγει από το Σανταντέρ είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της προπόνησης της Ρασίνγκ πως "...αν δεν παίζω, θα φύγω".

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού για ποιο λόγο δεν λογίζεται ως βασικός τους... έστειλε στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

"Δεν το καταλαβαίνω. Ίσως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία φέτος στο παιχνίδια. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο ή τον

Ιανουάριο θα αναζητήσω άλλη ομάδα. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω μιλήσει με καμιά άλλη ομάδα. Η Ράθινγκ παραμένει η πρώτη μου επιλογή. Δεν θελω να κάθομαι στον πάγκο", είπε ο Τζιόλης που σκέφτεται ότι αν δεν αγωνίζεται, δεν θα έχει ελπίδα να κληθεί στην εθνική ομάδα ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2012.

Kατέληξε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Κούπερ και δεν κρίνει τις επιλογές του. "Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω . Το φυσιολογικό για έναν ποδοσφαιριστή όταν δεν παίζει είναι να θέλει να φύγει. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μείνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα