Τσέζαρεκ: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Αρης στο πρωτάθλημα δεν επιτρέπει στους κίτρινους να έχουν άλλες απώλειες στην συνέχεια, καθώς όχι μόνο θα τεθούν από νωρίς εκτός στόχων, αλλά ενδεχομένως να μπλέξουν και σε χειρότερες περιπέτειες. Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

"Είναι ένα ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας

πλέον δεν υπάρχουν ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα παιχνίδια. Το αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι", είπε αρχικά ο Κροάτης επιθετικός στη NOVA και πρόσθεσε:

Παναθηναϊκός είναι πολύ φορμαρισμένος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση μπροστά στον κόσμο μας, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα, δουλεύουμε στην προπόνηση και δεν ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είναι φορμαρισμένος, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει".

Για το αν μπορεί αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει μια νέα αρχή για τον Αρη, ο Τσέζαρεκ απάντησε: "Πρέπει από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι, είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο, να το παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα