Χωρίς Μέλμπεργκ, αλλά με Ορμπάιθ

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Πάμπλο Ορμπάιθ ενόψει του αυριανού (3/12) αγώνα στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, ο Ολαφ Μέλμπεργκ έμεινε εκτός αποστολής και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αρσεναλ (6/12).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού

για το ματς της 12ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (2/12) το απόγευμα. Στα ευχάριστα της προπόνησης το ότι ο Ορμπάιθ γυμνάστηκε κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός είναι ελάχιστες, ωστόσο ο Βαλβέρδε θα έχει τη δυνατότητα να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Αρσεναλ.

Τα δυσάρεστα ήρθαν από τον Μέλμπεργκ, ο οποίος ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί και περιορίστηκε σε ατομικό. Το ιατρικό επιτελείο συνέστησε στον σουηδό αμυντικό να μην φορτσάρει και ρισκάρει, ούτως ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς του Champions League.

Εκτός έμεινε ο Ζαραδούκας
Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μιραλάς, αλλά και ο Γιάννης Ζαραδούκας, που ακόμα δεν έχει πάρει την ευκαιρία του από τον Βαλβέρδε, ενώ ήταν στην 18άδα στο ματς με τη Δόξα. Εκτός πλάνων και ο Δασκαλάκης και φυσικά οι τραυματίες Φέισα, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ και Βαλεριάνος.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν.

Τα πλάνα της 11άδας
Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Βαλβέρδε σκέφτεται να ξεκουράσει πάλι τον Τζιμπούρ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να τον δούμε βασικό. Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μοντέστο και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας λίγο μπροστά τους τον Ιμπαγάσα, ενώ στην γραμμή κρούσης αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης και ένας εκ των Αμπντούν και Μόνχε (αν μπει ο Τζιμπούρ θα κάτσουν στον πάγκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα