Οι παίκτες της ΑΕΚ θα μιλήσουν και θα αποφασίσουν για την στάση που θα κρατήσουν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ, οι παίκτες της ομάδας θα μιλήσουν το Σάββατο (3/12) στα Σπάτα, πριν την απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να αποφασίσουν την στάση τους από εδώ και πέρα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μάταια περίμεναν την Παρασκευή (2/12) να ακούσουν κάτι χειροπιαστό από την τωρινή διοίκηση της ομάδας, αφού κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία να τους μιλήσει, μετά το τέλος της κρίσιμης ΓΣ της ΠΑΕ.

Το

γεγονός αυτό ενόχλησε τους παίκτες, αφού πέρα από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν επίσημα για τις αποφάσεις που παρθηκαν στην ΓΣ και για το τι θα γίνει στην συνέχεια, πρέπει να κάνουν και υπομονή για ακόμη 45 μέρες, την στιγμή που παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

Ετσι, οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης αποφάσισαν πριν την προπόνηση του Σαββάτου (3/12, 17:00GR), να μαζευτούν στα αποδυτήρια στα Σπάτα και να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Κάποιοι είναι ήδη πολύ απογοητευμένοι, σε σημείο που σκέφτονται να προχωρήσουν σε δυναμικές αντιδράσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η υπόθεση της αδειοδότησης που θα κριθεί στο τέλος του χρόνου.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν θα προχωρήσει στην οποιαδήποτε κίνηση πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή (4/12, 15:00GR), με τις εξελίξεις να αναμένονται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα