Τριάδα με ρίσκο

Χαίρετε, κύριοι. Μόνο η φιλενάδα μας η Σάλκε -κι αυτή στα χασομέρια- μας έκανε τη χάρη χθες, σ' ένα κουπόνι με πολλές εκπλήξεις και με αποτελέσματα σε αρκετά ματς που ήρθαν... ασορτί με τις "περίεργες" τάσεις στο διαδίκτυο λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα.

Για παράδειγμα στο Γαλατά - Γκαζιαντέπ έπεσαν "πακέτα" στο "2" (7,00 στον ΟΠΑΠ) λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του ματς. Αποτέλεσμα; 2-4 και με 9 η Γαλατά.

Δεν λέω πως το ματς ήταν "στημένο" (σ.σ.: ειδικότερα για την Τουρκία και με όσα είδαν το φως

της δημοσιότητα το καλοκαίρι θα το θεωρούσα υπερβολικό τη δεδομένη χρονική στιγμή), απλώς επισημαίνω πως όσοι έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τους συνολικούς τζίρους και τις αυξομειώσεις στα σημεία, καλό είναι να κυνηγούν τις μεγάλες αποδόσεις, καλή ώρα όπως αυτή της Γκαζιαντέπ.

Πάμε στα σημερινά. Λίγα πράγματα περιλαμβάνει το πρόγραμμα, με ματς από Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία και κάτι... ξέμπαρκα από Δανία, Νορβηγία και Ελβετία.

Εχω επιλέξει μια τριάδα με ρίσκο. Το πρώτο σημείο είναι το "2" της Λα Κορούνια στην έδρα της Καρταχένα, το δεύτερο το ξερό "Χ" στο ντέρμπι Μπεσικτάς - Φενέρ και το τρίτο ο "1" της Σίβασπορ επί της Μερσίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα