Το εγκώμιο του Στέφανου Αθανασιάδη έπλεξε ο Μάκης Χάβος

22:12 3/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Το εγκώμιο του Στέφανου Αθανασιάδη έπλεξε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λάρισα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42χρονου τεχνικού:
"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και γρήγορη ανάπτυξη. Γνωρίζαμε, όμως, ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και το καταφέραμε.Η αναγκαστική αλλαγή του Γκαρσία μας αποσυντόνισε, αλλά
με τις αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο πιεστικοί και απειλήσαμε περισσότερο, φθάνοντας και στο αποτέλεσμα που θέλαμε.O Αθανασιάδης είναι μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη και πρέπει να τη διαχειριστώ καλά. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στην προπόνηση και να δουλεύει στο 100%. Είναι εύκολο να βάζω τους παίκτες που θέλει ο κόσμος, αλλά εγώ ποτέ δε θα κάνω ζημιά σε ποδοσφαιριστή και στον ΠΑΟΚ".Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο προπονητής της ΑΕΛ, Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία: "Mας επηρέασε ο τραυματισμός του Πανκράτ. Επίσης το αποτέλεσμα μάς αδικεί. Πιο δίκαιη θα ήταν η ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά έκανε μόνο μια προσπάθεια με τον  Iβιτς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που ξεκίνησε από ένα ανάποδο πλάγιο.Αδρανοποιήθηκαν οι παίκτες μας και μείναμε πίσω στο σκορ και χωρίς άλλη ιδιαίτερη ευκαιρία χάσαμε το ματς. Εμείς είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με καλύτερη εκείνη του Τσιμπάμπα. Πλέον τα πράγματα για μας είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.Εμείς σήμερα ήρθαμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε το ματς. Πλέον πρέπει να χάσουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες κι εμείς να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Οι ελπίδες μας για την παραμονή στην κατηγορία ελαχιστοποιήθηκαν".
Keywords
Τυχαία Θέματα