Το 4Χ4 του Λέτο και τα Πηγάδια των... θαυματών

Η νίκη του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια είχε την υπογραφή του Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Ο αργεντινός άσος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακό το πρωτάθλημα και με το δικό του 4Χ4 οδηγεί τους πράσινους στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο Λέτο έχει μπει στα... παπούτσια του Τζιμπρίλ Σισέ και έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα ο Παναθηναϊκός

στο πρωτάθλημα.

Με 5 γκολ σε 4 ματς, ο Λέτο είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αποχώρηση του Σισέ μοιάζει να του έχει κάνει καλό και απολαμβάνει το νέο του ρόλο. Ετσι και στα Πηγάδια, μέσα σε 5 λεπτά έβαλε το τριφύλλι σε θέση ισχύος με δύο προσωπικά τέρματα.

Δύο γκολ που επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος μετά την αποβολή του Βιτόλο.

Με εξαίρεση τα αμυντικά του προβλήματα, πάντως, ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στα Πηγάδια του... θεάματος.

Τα Πηγάδια των 16 γκολ!Το γήπεδο της Ξάνθης αποτελεί φέτος για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Στα τρία μόλις παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος στο γήπεδο της Ξάνθης έχουν σημειωθεί συνολικά 16 γκολ!

Δηλαδή 5,3 κατά μέσο όρο σε κάθε ματς! Συγκεκριμένα, η τοπική ομάδα έχει χάσει 3-4 από την ΑΕΚ, 2-3 από τον Παναθηναϊκό και έχει κερδίσει 3-1 τον ΟΦΗ!

Ο... αέρας βάζει ασφαλώς το χεράκι του σε όλο αυτό, αλλά και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη φαίνεται πως φέτος είναι διατεθειμένη να παίξει μπάλα. Θέλει να χαρεί το ποδόσφαιρο και να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα