Βενγκέρ: Καθοριστικά τα ματς με Μαρσέιγ

08:10 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ, για την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ, αναμετρήσεις οι οποίες, κατά τον Αρσέν Βενγκέρ, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Τα δυο παιχνίδια με την Μαρσέιγ θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Έχουμε το ίδιο ξεκίνημα. Απογοητευτικό στο πρωτάθλημα και έχουν πάει καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι ομάδα που έχει δυνατότητες. Το ποδόσφαιρο

είναι μέρος της κουλτούρας στην Μασσαλία. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία. Έχουν καλό κέντρο και παίκτες όπως ο Λούτσο Γκονζάλες, Μπενουά Σεϊρού, Στέφαν Μπιά. Κοιτάς τα ονόματα και βλέπεις ότι έχουν αρκετά καλή ομάδα. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα που κέρδισαν τόσο εύκολα την Ντόρτμουντ καθώς η γερμανική ομάδα με είχε εντυπωσιάσει. Η Μαρσέιγ είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο στην έδρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα