Την Τετάρτη (2/11) η γ.σ. της ΚΑΕ Αρης

Δεν αμφισβητείται η αναγκαιότητα λήψης αποφάσεων (άμεσα), μετατίθεται όμως για την Τετάρτη (02/11). Οι εξελίξεις που τρέχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη είχαν ως αποτέλεσμα τη μετάθεση της συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Αρης.

Είναι σαφές ότι οι μέτοχοι θα πρέπει να αποφασίσουν και καλούνται να επιλέξουν μεταξύ δύο πραγμάτων. Είτε την διατήρηση της υπάρχουσας διοίκησης, είτε την δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ακόμη και εντός του νυν διοικητικού

συμβουλίου της ΚΑΕ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το μέλλον της εταιρίας, γεγονός που φανερώνει την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων. Όπως επίσης δεν αμφισβητείται ότι οι χρηματοδότες της ΚΑΕ (ΣΑΡΙΣΑ) κρατούν αποστάσεις από την τωρινή κατάσταση και τάσσονται υπέρ της λύσης του Πρωτοδικείου.

Όπως και να' χει όμως, αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν είναι οι μέτοχοι. Και αναλόγως θα διαμορφωθεί το μέλλον του συλλόγου. Ανάλογα και από τις αποφάσεις τους, θα ξεκαθαρίσει ο καθένας τις προθέσεις του.

Αυτές τις αποφάσεις περιμένει να μάθει και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για να δει κατά πόσο θα υλοποιηθεί ή όχι ο αρχικός σχεδιασμός. Διότι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι άλλα δεδομένα (και στόχοι) θα επικρατήσουν σε περίπτωση προσθήκες του Δημήτρη Τσαλδάρη κι ενός κοινοτικού σέντερ και άλλα, αν δεν γίνουν κινήσεις ενίσχυσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα