Τι έχει κάνει ο Γιάχος με τους "αιώνιους"

Το όνομα του διαιτητή που ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, ασφαλώς και έχει προκαλέσει σχόλια, όπως θα γινόταν σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν ήταν ρέφερι, αφού σε μία χώρα που παραδοσιακά ασχολούμαστε με την διαιτησία, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Από την ώρα που έγινε γνωστό το όνομα του Θανάση Γιάχου ακούγονται και λέγονται διάφορα. Εμείς από την πλευρά μας θα σας αναφέρουμε τι έχει κάνει ο Χιώτης διαιτητής όταν παίζει Ολυμπιακό

και Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να περάσει απαρατήρητος με τα σφυρίγματά του στο Καραϊσκάκη.

Γιάχος με Παναθηναϊκό
Ο Γιάχος έχει σφυρίξει ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού το φετινό στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους κυανόλευκους. Στο ματς αυτό, μοίρασε 9 κίτρινες κάρτες συνολικά και μία απευθείας κόκκινη στον Καρνέζη στο 3ο λεπτό.

Γιάχος με Ολυμπιακό
Συγκεκριμένα έχει διευθύνει τον περυσινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη (2-0) και το περυσινό ματς των ερυθρολεύκων με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όπου διέκοψε το παιχνίδι στο ημίχρονο (0-0) και δεν ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο, λόγω ισχυρής νεροποντής που είχε καταστρέψει τον αγωνιστικό χώρο και μετά από 15 ημέρες συνέχισε το ματς. Πάντως τότε του χρέωσαν ότι δεν ξεκίνησε αμέσως το δεύτερο ημίχρονο και γι' αυτό μετά έμεινε εκτός ορισμών για επτά αγωνιστικές!

Πρόπερσι σφύριξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Φάληρο (2-0), με τους φιλοξενούμενους να διατυπώνουν παράπονα για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Σαγκανόφσκι από τον Μέλμπεργκ. Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο είχε μπει στο... ψυγείο για λίγες αγωνιστικές από την ΚΕΔ.

Την φετινή σεζόν, πέρα από τον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (1-1) έχει διευθύνει ακόμη δύο αναμετρήσεις, το Αρης-ΠΑΟΚ (1-1) και το Πανιώνιος-Εργοτέλης (2-2).

Keywords
Τυχαία Θέματα