Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ισχύς εν τη ενώσει!

Εκκληση ώστε να υπάρξει ενότητα τόσο στις τάξεις των μετόχων, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, έκανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Τριφυλλιού και τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις
του κ. Γιαννακόπουλου:Για το ματς:
"Πραγματικά η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτή ήταν η ομάδα της καρδιάς μου".Για το αν μπορεί ο ΠΑΟ να πετύχει ακόμα δύο νίκες:
"Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μπορεί κι έχει μεγάλες δυνατότητες. Η ομάδα όμως βρίσκεται στα κάτω της και δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός που έπρεπε να υπάρχει. Βλέπουμε όμως ότι κι οι φίλαθλοι της ομάδας ενώ κερδίζουμε και πάμε πολύ καλά, αποδοκιμάζουνε κατά τη διάρκεια του αγώνα".Για το πως ερμηνεύει ο ίδιος αυτό το φαινόμενο:
"Είναι ανεξήγητο, δεν μπορώ να φανταστώ παναθηναϊκούς να βρίζουν παναθηναϊκούς και μάλιστα όταν η ομάδα αποδίδει τόσο όμορφο ποδόσφαιρο".Για το αν έχουν επηρεάσει τα διοικητικά προβλήματα την απόδοση των παικτών:
"Σίγουρα έχουν επηρεάσει... Αν ο ΠΑΟ δεν ενωθεί, τότε δεν μπορεί να γίνει τίποτα".Για το αν είναι εφικτό αυτό:
"Εδώ είναι το μεγάλο ερωτηματικό... Εγώ πιστεύω πως ναι γιατί θυμάμαι πάντα τη δοξαρχία: "Εκ της τέφρας μου αναγεννάμαι". Eχουμε φτάσει στον πάτο και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω".Για το αν υπάρχει κάποια νότα αισιοδοξίας εκ μέρους του:
"Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος κι αυτό οφείλεται στη μεγάλη αγάπη που έχω στον Παναθηναϊκό".Για το αν θα πρέπει να συναντηθούν οι μέτοχοι πρόσωπο με πρόσωπο:
"Αυτό θα ήταν ευχής έργον...Η ισχύς εν τη ενώσει!".Για το αν έχει σκεφτεί να πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία για μια τέτοια συνάντηση:
"Δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σπουδαίο παράλληλα να συγκεντρώσω αυτούς τους μεγάλους και οικονομικά εύρωστους παναθηναϊκούς. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί μία λύση".Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, είπε:
"Ο κόσμος δεν μπορεί να μη βλέπει την πραγματικότητα. Πρέπει κι οι φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και να ενισχύουν την ομάδα όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα".Για το αν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης:
"Να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνον".Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την ομάδα μπάσκετ:
"Αυτό που έγινε στο μπάσκετ είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Είναι μεγάλος άθλος μια ελληνική ομάδα να έχει κατακτήσει 6 ευρωπαϊκά τρόπαια και πρέπει ο κόσμος να κάνει το καθήκον του και να σταθεί δίπλα στον Παναθηναϊκό".Αισιόδοξος ο ΝίκαςΔηλώσεις έκανε κι ο μέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, Γιώργος Νίκας. Συγκεκριμένα, σχετικά με το σημερινό παιχνίδι και τη συνέχεια των πλέι οφ, ανέφερε: "Εχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές. Αν οι παίκτες παίξουν όπως σήμερα, θα πάμε καλύτερα στα επόμενα δύο ματς. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας των παικτών. Ολα τα άλλα θα τα βρούμε".Τέλος, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας, είπε: "Ο ΠΑΟ είναι μεγάλος σύλλογος. Αν η ομάδα παίζει καλά, όλα
Keywords
Τυχαία Θέματα