Τελειώνει το μαρτύριο στο ΝΒΑ

Επειτα από μία νέα μαραθώνια συζήτηση διάρκειας 7,5 ωρών, όπως όλα δείχνουν, παίκτες και ιδιοκτήτες τα βρίσκουν επιτέλους στο ΝΒΑ και είναι μια ανάσα μακριά από τη συμφωνία που θα άρει το lockout.

"Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα τα καταφέρουμε, ωστόσο θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για αυτό", είπε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν μετά τη συνάντηση της Πέμπτης (27/10)

και συμπλήρωσε:

"Υπάρχουν τα συστατικά της συνέχειας και της ελπίδας πλέον και ελπίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει ώστε την Παρασκευή να δούμε αν θα υπάρξει περαιτέρω πρόοδος ή όχι".

Την Παρασκευή (28/10), λοιπόν, θα κριθούν όλα, καθώς τότε θα γίνει το τελευταίο -λογικά- ραντεβού όλων των πλευρών για να υπογράψουν τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.

"Θα επιστρέψουμε αύριο. Η θέση μας δεν έχει αλλάξει πολύ. Απλώς προσπαθούμε να σιγουρευτούμε ότι θα υπάρχει μία αγορά για τους παίκτες και τις υπηρεσίες τους", είπε ο πρόεδρος του συνδικάτου των παικτών, Ντέρεκ Φίσερ, ενώ ο πιο αισιόδοξος από όλους ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής του συνδικάτου, Μπίλι Χάντερ, ο οποίος είπε:

"Πιστεύω πως βρισκόμαστε σε απόσταση βολής από μία συμφωνία".

Keywords
Τυχαία Θέματα