Στους «8» οι Ράπιντς

Οι Κολοράντο Ράπιντς επικράτησαν με 1-0 των Κολόμπους Κρου σε προκριματικό αγώνα των play off και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες αγχωμένες, αφού «έπαιζαν» την χρονιά τους. Στο 45ο λεπτό, δύο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Όμαρ Κάμινγκς πέτυχε το γκολ και έμελλε να γίνει ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης. Ο Κοσούκε Κιμούρα εντόπισε τον «χρυσό» σκόρερ σε πλεονεκτική

θέση και διαμορφώθηκε το 1-0.

Οι Κρου μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή έπειτα από την ανάπαυλα, αλλά το σουτ του Αντρές Μεντόζα βρήκε την δεξιά δοκό της αντίπαλης εστίας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες, αλλά κινδύνευσαν στα τελευταία λεπτά, όταν ξεχύθηκαν στην επίθεση για την ισοφάριση.

Αφού το σουτ του Μακούμπα Καντζί βρήκε το δοκάρι στις καθυστερήσεις, το 1-0 μετατράπηκε σε τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, η ομάδα του Κολοράντο θα κοντραριστεί σε διπλές αναμετρήσεις με την πρωταθλήτρια της Ανατολής, Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, ενώ οι Κρου θα αρχίσουν τον… προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Κολοράντο Ράπιντς: Πίκενς, Κιμούρα, Βάιν, Κομίνγκες, Μόορ, Σμιθ (74’ Λαμπό), Μούλαν, Λαρέντοβιτς, Νιάσι (89’ Καντζί), Κάμινγκς (68’ Τόμπσον), Φολάν.
Κολόμπους Κρου: Χέσμερ, Τζέιμς, Μπαλσάν, Μιράντα (70’ Κάνινγχαμ, 85’ Χέινεμαν), Ντούκα (65’ Ρεντερία), Γκέιβεν, Γκάρντνερ, Τσάνι, Ρότζερς, Μεντόζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα