"Νίκησαμε και το... άγχος"

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο ματς με τη Φενέρ και για να το πετύχει, έπρεπε πρώτα να... νικήσει το δικό το άγχος, όπως είπε και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Με τον σέρβο κόουτς συμφώνησαν και οι παίκτες.

Είναι ενδεικτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης: " Ξεκινήσαμε με πολύ άγχος, αλλά είχαμε συγκέντρωση, παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε σωστή επικοινωνία στην επίθεση", είπε ο "Πρίντ" και στη συνέχεια

ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξειο την ομάδα: "Ηταν πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Τους χρειαζόμαστε όλους κοντά μας".

Απ' την πλευρά του, ο νεαρός Κατσίβελης, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβκοβιτς, είπε: "Μπήκαμε αγχωμένοι στο ματς. Κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και αυτό μας έδωσε ώθηση. Η άμυνα είναι η αφετηρία κάθε ομάδας και από αυτή βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση".

Οσο για τον δικό του ρόλο στην ομάδα, τόνισε: "Δεν ασχολούμαι καθόλου με το ranking. Εγώ κοιτάζω να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Από τη στιγμή που σήμερα με εμπιστεύτηκε για τόση πολλή ώρα, προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες του και να βοηθήσω την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα