Στις 12.00 η συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου

Η κυβέρνηση πήρε τα ξημερώματα τη ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός. Αρχίζουν διαβουλεύσεις για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. "Εκλογές εδώ και τώρα" ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η κυβέρνηση πήρε τα ξημερώματα

τη ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός. Αρχίζουν διαβουλεύσεις για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. "Εκλογές εδώ και τώρα" ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

08:09 "Προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, η ταχύτητα με την οποία η ΝΔ απέρριψε την πρόταση Παπανδρέου για συνεργασία" δήλωσε το πρωί του Σαββάτου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ’δωνις Γεωργιάδης.

08:00 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζονται από πολλούς ως "πρώτη αντίδραση". Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο "συνεργασία".

07:50 "Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασής μας. Οι ευθύνες που επωμίζεται είναι τεράστιες. Μόνη λύση οι εκλογές", δήλωσε τα ξημερώματα ο Αντώνης Σαμαράς κλείνοντας την πόρτα της συνεργασίας

07:41 Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 12:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαράς απορρίπτει τη συνεργασία και ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται επισης, με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του Γ. Καρατζαφέρη, της Ντ. Μπακογιάννη και του Φώτη Κουβέλη.

Πηγή: Νews247

Keywords
Τυχαία Θέματα