Στη Μόσχα αφίχθη ο ΠΑΟΚ

Με τον Ρασάντ Ράιτ να προέρχεται από τραυματισμό και τον Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους να ενσωματώνεται με την ομάδα τα μεσάνυκτα, έφτασε νωρίς το απόγευμα στη Μόσχα, για την αυριανή (6/12) αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιούροκαπ με την Κίμκι (17:00GR), ο ΠΑΟΚ.

Ο αμερικανός πόιντ γκαρντ ξεπέρασε το βαρύ διάστρεμμα που τον άφησε εκτός δράσης τις τελευταίες είκοσι μέρες, ενώ ο λιθουανός σέντερ, λόγω προβλήματος με τη βίζα του, ταξίδεψε με διαφορετική πτήση για τη Ρωσία.

Ενοχλήσεις

στο ισχίο, ακόμη, ταλαιπωρούν τον Τζέι Αρ Γκίντενς, γεγονός, ωστόσο, που δεν τον άφησε εκτός αποστολής.

"Η Κίμκι είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για τον όμιλό μας, αλλά για όλη τη διοργάνωση και το έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Εχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ της και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο κι από αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Κάναμε την προετοιμασία μας έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή μας από το προηγούμενο ματς, έχουμε αρκετά προβλήματα, αλλά θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε υποχρέωσή μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί", δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.


Keywords
Τυχαία Θέματα