Γιοβάνοβιτς: Τρελό να σκεφτόμαστε την Ομόνοια

Η πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League σαφώς και συνιστά τεράστια επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ, που στο ματς της Τρίτης (6/12) με τη Σαχτάρ στο ΓΣΠ θα επιδιώξει να συνδυάσει τη γιορτή (σ.σ.: δεδομένο το sold out) με τη νίκη που θα του χαρίσει και την κορυφή στον όμιλο.

Το γεγονός ότι ακολουθεί το πολύ μεγάλο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ομόνοια,

όπως τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ασφαλώς και δεν επηρεάζει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρηση με τους ουκρανούς.

"Αυτό που σκεφτόμαστε είναι μόνο το παιχνίδι με την Σαχτάρ. Θα ήταν τρελό να σκέφτομαι παιχνίδι πρωταθλήματος, παραμονές ενός παιχνιδιού στην διοργάνωση του Champions League. Το παιχνίδι με την Ομόνοια θα το σκεφτούμε μετά το παιχνίδι με την Σαχτάρ", είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς και συνέχισε...

"Το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί είναι μια μεγάλη επιτυχία, όμως πιστεύω ότι έχουμε την ίδια διάθεση, σε ένα γήπεδο γεμάτο θετική ενέργεια, και εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου. Είναι κάτι που το θέλουν οι παίκτες, το θέλω και εγώ, το θέλουμε όλοι, και δεν αλλάζει κάτι σε ότι αφορά την δικά μας διάθεση".

Οσο για το αν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τους Πίντο και Αϊλτον, είπε: "Ο Αίλτον σίγουρα δεν θα αγωνιστεί, ενώ μετά την απογευματινή προπόνηση και την πρωινή την Τρίτη, θα ξέρουμε σίγουρα για τον Πίντο, όμως πιστεύω ότι η συμμετοχή του είναι πολύ αμφίβολη".

Keywords
Τυχαία Θέματα