Σταυρόπουλος: Να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές προϊόν στους φιλάθλους, αν ισχύουν οι κανόνες του πρωταθλήματος και εφαρμόζονται σε όλους το ίδιο

Σαφείς αιχμές για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 άφησε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσης του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2010/11.

Ο γενικός διευθυντής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ τόνισε πως μόνο αν ισχύουν οι κανόνες του πρωταθλήματος και εφαρμόζονται σε όλους το ίδιο, το προϊον θα είναι

αξιοπρεπές, ενώ επισήμανε το γεγονός πως την περσινή σεζόν δεν διεξάχθηκε ούτε ένας έλεγχος ντόπινγκ, αλλά και το ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα ενώ ακόμα εκκρεμούν αποφάσεις των αθλητικών οργάνων.

"Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική διάκριση. Αυτές οι μέρες που περνά η χώρα μας είναι δύσκολες και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το μπάσκετ. Παρ’ όλα αυτά όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές προϊόν στους φιλάθλους, αν ισχύουν οι κανόνες του πρωταθλήματος και εφαρμόζονται σε όλους το ίδιο.

Μπορούμε να κάνουμε βήματα για να καλυτερέψουμε το πρωτάθλημα και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Αναρωτιόμαστε πώς πέρασε ένας χρόνος πρωταθλήματος χωρίς να γίνει ένας έλεγχος ντόπινγκ κι απορώ πως αρχίζει το πρωτάθλημα και αποφάσεις των αθλητικών οργάνων δεν έχουν ανακοινωθεί. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι πιο δημιουργική από την προηγούμενη", τόνισε ο Σταυρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα