Προβληματισμός στη διοίκηση για Μπόλονι

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα αυτιά των διοικούντων τον ΠΑΟΚ η δήλωση του Λάζλο Μπόλονι σχετικά με την πρόταση, που έχει από την Σαουδική Αραβία. Αναμένεται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, πιθανότατα την Παρασκευή (16/12).

Την ώρα, που ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους "32" του Europa League,

ο Λάζλο Μπόλονι έριξε βόμβα σχετικά με το μέλλον του στον Δικέφαλο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά εξαιτίας της πρότασης, που έχει από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Στη διοίκηση επικρατεί εκνευρισμός και προβληματισμός για την δήλωση του ρουμάνου τεχνικού. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, ο Μπόλονι τους είχε ενημερώσει για την πρόταση, οι ίδιοι τον ρώτησαν τι θέλει να κάνει κι αυτός δεν απάντησε κάτι συγκεκριμένο, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν τον ενδιαφέρει.

Στη διοίκηση πάντως δεν περίμεναν να μιλήσει τόσο αναλυτικά για την πρόταση ο Μπόλονι, ειδικά μετά από μία τόσο σημαντική επιτυχία της ομάδας. Οι κακές γλώσσες μάλιστα αποδίδουν το γεγονός ότι ο ρουμάνος μένει ακόμα σε ξενοδοχείο στην συγκεκριμένη πρόταση.

Η διοίκηση θα επιδιώξει συνάντηση με τον Μπόλονι, πιθανότατα την Παρασκευή (16/12) για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Να σημειωθεί πως η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ρουμάνου τεχνικού είναι 300.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα