Πριγκιπικά "μάτια" σε Σικαμπάλα, Χιγκάζι

Ανθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Σουλτάν Αλ Σαούντ, βρέθηκε στην Ντόχα του Κατάρ και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Βραζιλίας με την Αίγυπτο, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά του στον Σικαμπάλα και στον Χιγκάζι!

Ανθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Σουλτάν Αλ Σαούντ, βρέθηκε στην Ντόχα του Κατάρ και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Βραζιλίας με την Αίγυπτο, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά του στον Σικαμπάλα και στον

Χιγκάζι!

Σύμφωνα με πληροφορίες σκάουτερ της πλευράς του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ο οποίος διαπραγματεύεται το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τσέκαρε τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, που φέρεται να ενδιαφέρουν τον Σουλτάν Αλ Σαούντ!

Ο Σικαμπάλα ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για 77 λεπτά όταν και αντικαταστήθηκε από τον Αμπντουλάχ Σαϊέντ. Στο έκτο λεπτό ο παίκτης της Ζάμαλεκ είχε ένα καλοχτυπημένο φάουλ, αλλά ο γκολκίπερ της Βραζιλίας, Ντιέγκο Αλβες απέκρουσε εντυπωσιακά. Η απόδοσή του ήταν καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά έπεσε στην επανάληψη, εξ ου και η αντικατάστασή του.

Οσον αφορά τον 20χρονο στόπερ της Ισμαΐλι Σπόρτινγκ Κλαμπ, ο Αχμέντ Χιγκάζι (φωτ.) αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και γενικά είχει αξιοπρόσεκτη παρουσία. Μάλιστα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους αποσόβησε σίγουρο γκολ για την Αίγυπτο καθώς με το καλάμι πρόλαβε να διώξει τη μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος μετά από προσπάθεια του Βραζιλιάνου Ζόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα