Εκπέμπει SOS ο Πανιώνιος

Την πιο δύσκολη περίοδο της μεγάλης του ιστορίας περνάει ο Πανιώνιος, η γενική συνέλευση του οποίου σήμερα (14/11) αποφάσισε πως προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι η οικονομική εξυγίανση-αδειοδότηση της ομάδας.

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση των μελών για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και τις κινήσεις που έχουν γίνει για την εξεύρεση μόνιμης διοίκησης της ΠΑΕ αλλά και τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές.

Τα οικονομικά προβλήματα του

συλλόγου είναι τεράστια και η πλειοψηφία της συνέλευσης τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει εξυγίανση οικονομική και παράλληλα η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Τσάβαλος, ενημέρωσε το σώμα για την πρόθεση επιφανών Πανιώνιων να συμμετάσχουν στο ενωτικό διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα ενισχυθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η νέα διοίκηση θα αποφασίσει και για το αν θα προτιμηθεί η λύση του Πρωτοδικείου ή αν θα προχωρήσει μόνη της, με το πρώτο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Οπως γίνεται κατανοητό η εξυγίανση και η αδειοδότηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι γιατί αυτή τη στιγμή το άνοιγμα αγγίζει τα 3εκ. ευρώ με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να τονίζει πως "αν συνεχίσουμε έτσι, το χρέος, στο τέλος της σεζόν, θα φτάσει τα 7 εκατ. ευρώ".

Τον λόγο πήρε και ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, υπενθυμίζοντας σε όλους πως το συμβόλαιο του Τάκη Λεμονή προβλέπει 700.000 ευρώ το χρόνο, όσα (παρά 100 χιλιάδες) πρέπει να πληρώσει ο Πανιώνιος μέχρι τις 30 Νοεμβρίου -για τις σφραγισμένες επιταγές.

Βέβαια, ο Τσολακάκης ξεκαθάρισε πως ο 51χρονος κόουτς έχει πάρει 60.000 ευρώ από τον ίδιο και άλλες 220-225 χιλιάδες ευρώ από τον κ. Βεντούρη. Κάτι που οδήγησε τον Τσάβαλο να κάνει λόγο για περικοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα