Πριχιόνι: Ημουν τυχερός...

Ο Πριχιόνι, αν και άστοχος στη μεγαλύτερη διάρκεια, ήταν αυτό που έγραψε τον επίλογο στο ματς της Κάχα Λαμποράλ με τον Ολυμπιακό, στερώντας από την ελληνική ομάδα την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από τη Βιτόρια.

"Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με πολλή ένταση, έκαναν πολύ καλή δουλειά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, έπαιξαν με υπομονή και

μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 10 πόντους αισθανθήκαμε πάρα πολύ άβολα. Καταφέραμε, όμως, να ανατρέψουμε την κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο, παίζοντας με καρδιά. Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε", είπε άσος της Κάχα και συνέχισε...

"Στο ημίχρονο ένιωσα μεγάλη απογοήτευση, καθώς δεν μπορούσα να σκοράρω, ακόμα και σε ανοιχτά σουτ. Προσπάθησα να αλλάξω την σκέψη μου και επικεντρώθηκα να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορούσε, με πάσες, με ριμπάουντ, με όποιον τρόπο. Η μοίρα μου επιφύλαξε να πάρω εγώ το τελευταίο σουτ και ήμουν τυχερός, αφού πήγε μέσα".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των ισπανών, Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνεχάρη τον Ολυμπιακό: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ομάδα, αλλά κάτι άλλο. Από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά είδα την Κάχα, που θέλω να βλέπω και ελπίζω να είναι αυτή στη συνέχεια. Μόνο έτσι μπορούμε να νικάμε και να επιβεβαιώνουμε τον τίτλο του φαβορί στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, γιατί ανέδειξε πολλά νέα παιδιά και ήταν πολύ ανταγωνιστικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα