Στα δικαστήρια Σκόρδας - Αρης

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται η κόντρα μεταξύ του συλλόγου Αρη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα. Ο τελευταίος κατέθεσε αγωγή κατά της Λέσχης Φίλων Αρη αμφισβητώντας τη διαφάνεια των εκλογικών διαδικασιών της γενικής συνέλευσης του Μαίου (στις οποίες αναδείχθηκε και το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ).

Για την ακρίβεια, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ζητάει την ακύρωση όλων των διαδικασιών της γ.σ. της 11ης Μαίου και να προσκομίσει το σωματείο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

τον εκλογικό κατάλογο, το πρωτόκολλο ψηφοφορίας της εκλογικής διαδικασίας, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορά τον τακτικό έλεγχο του σωματείου, τις αποδείξεις από τις εισφορές των 4.775 μελών καθώς επίσης και αντίγραφο του τραπεζικού λογαριασμού που επιβεβαιώνει ότι όντως ψήφισαν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμη κίνηση που πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αρης που αμφισβητεί τη διαφάνεια όλων των εκλογικών διαδικασιών κι έχει ως στόχο την ακύρωση όλων των ενεργειών στον σύλλογο από τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση έως και σήμερα.

Στις τάξεις του Αρη επικρατεί έντονος εκνευρισμός για την ενέργεια του κ. Σκόρδα, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει να βάλει

Keywords
Τυχαία Θέματα