Σκοράρει η Μπενφίκα στο Ολντ Τράφορντ

Χαίρετε, κύριοι. Πρώτη δόση σήμερα (22/11) στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την ελληνική εταιρεία να πρωτοτυπεί για ακόμα μία φορά.

Είχαμε... συμβιβαστεί τόσο καιρό με το χάντικαπ σε αγώνες του υψηλότερου επιπέδου, όπως αυτή της κορυφαίας διοργάνωσης, πλέον θα πρέπει να συνηθίσουμε και στην απουσία ειδικών στοιχημάτων και εν προκειμένω στο σύνολο τερμάτων στο Μπάγερν - Βιγιαρεάλ. Ειλικρινά, δεν

μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο απουσιάζει η συγκεκριμένη κατηγορία από το ματς του Μονάχου και πόσο θα... κόστιζε αν την είχαν συμπεριλάβει.

Αnyway... Πάμε να δούμε τι κρατάμε και τι πετάμε. Θα ξεκινήσω από το πιο.. αντιεμπορικό ματς του προγράμματος, αυτό που δίνει η Βασιλεία στη Ρουμανία με την Οτελούλ. Απορρίπτω τιο μικρό 1,65 και πάω κατευθείαν στο under 2,5 γκολ, το οποίο έχει αξιολογηθεί στο 1,75, δηλαδή σε τιμή μεγαλύτερη απ' ό,τι το over.

Η Οτελούλ έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα τέσσερα πρώτα ματς. Η κρισιμότπητα της αναμέτρησης για τη Βασιλεία, που είναι για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, μου δίνει την αίσθηση πως δεν θα πάει στη Ρουμανία για να σκοτώσει το θηρίο, αλλά να πάρει μία σημαντική νίκη έστω και με μισό - μηδέν. Εξετάστε και την προοπτική του NG του 1,85.

Κρατάμε, λοιπόν, τα λίγα γκολ στο ματς της Ρουμανίας και πάμε στη Γαλλία, όπου η Λιόν παίζει με τον Αγιαξ. Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού για τη 2η θέση του ομίλου, με τη νίκη των γηπεδούχων να δέχεται πιέσεις σε όλες τις εταιρείες. Αν μείνει το 1,75 του ΟΠΑΠ και δεν πέσει, θα ποντάρω στην πιο έμπειρη και καλύτερη κατά τη γνώμη μου Λιόν.

Κλείνω τις επιλογές μου στα παιχνίδια του Champions League με το GG στο παιχνίδι του Ολντ Τράφορντ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα. Το θέμα, δηλαδή, είναι να πετύχει γκολ η Μπενφίκα, αν υποθέσουμε πως εύκολα ή δύσκολα η Γιουνάιτεντ θα σκοράρει. Πιστεύω πως οι πορτογάλοι έχουν την ποιότητα να πετύχουν γκολ κόντρα στην ούτως ή άλλως προβληματική φέτος άμυνα των άγγλων.

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος κρατάω το "2" της Πλίμουθ και over στο Σκάνθορπ - Γουίμπλετον.

Keywords
Τυχαία Θέματα