Πεπ: Η Ρεάλ τα πάει καλύτερα από εμάς

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης (8/11, 23:00) με την Σε Λχοσπιτάλετ για το Κύπελλο Ισπανίας ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν μετά από 11 αγωνιστικές.

"Αν η Ρεάλ είναι μπροστά τρεις πόντους, συμβαίνει γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει την δουλειά της καλύτερα από εμάς ως τώρα. Αλλά θα δούμε αν αυτή η διαφορά των βαθμών αποδειχθεί σημαντική", τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Σχετικά με την

πρόταση του προέδρου της Μπάρτσα, Σάντρο Ροσέλ, να μειωθούν οι ομάδες του πρωταθλήματος σε 16 από 20, ο Πεπ υπογράμμισε:

"Δεν είμαι υπεύθυνος να αποφασίσω. Για το θέμα έχω τοποθετηθεί από τον καιρό που ήμουν παίκτης και έλεγα ότι είμαστε πολλές ομάδες. Δεν είναι κακή ιδέα. Θα μας βοηθήσει να ανασάνουμε λίγο. Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα άλλων να αποφασίσουν."

Για το γεγονός ότι οι αγώνες του Copa Del Ray είναι διπλοί, απάντησε: "Καλύτερα να ήταν μονοί οι αγώνες. Θα είχαμε περισσότερες εκπλήξεις. Σε ένα εκτός έδρας αγώνα μπορείς να μείνεις εκτός με μια κακή εμφάνιση".

Τέλος σχετικά με την αναμέτρηση με την άσημη Σε Λχοσπιτάλετ σημείωσε ότι "πάμε να παίξουμε με 13 παίκτες από την πρώτη ομάδα και 5 φανταστικούς αναπληρωματικούς που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με όλο τον σεβασμό που της αξίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα