Κασνακίδης: Μιλάμε με 3 εταιρείες

Στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με 3 εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προχώρησε ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης, κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

"Μιλάμε με 3 εταιρίες για να επενδύσουν. Θεωρώ ότι με μια από τις τρεις θα τελειώσει αίσια", είπε συγκεκριμένα, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των εταιρειών ή το πόσο προχωρημένες είναι οι διαπραγματεύσεις.

Ακόμα

είπε ο πρόεδρος των Supporters:
Για το ποιος είναι ο λόγος που αποφασίστηκε να αγοράσει ο κόσμος μετοχές από τους Supporters και όχι κατευθείαν μέσω των ΠΑΕ: "Ο λόγος είναι ένας και βασικός. Γκρουπαρίστηκε μέσω των Supporters η δύναμη μας. Ελέγχουμε ποιοι είμαστε. Περίπου 1.000 άτομα είμαστε. Αν ήταν απλά μέτοχοι και αγόραζαν, θα ήταν διάσπαρτοι όπως όλοι οι μικρομέτοχοι και όχι ως ομάδα".

Για τη τιμή των μετοχών (η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θέλει να πέσει στα 0,33 ευρώ): "Εγώ διαφωνώ να πάει τόσο χαμηλά η τιμή. Είναι πολύ μικρό το ποσό. Η αντικειμενική αξία είναι σαφώς μικρότερη από 6,4, αλλά με τέτοια τιμή δίνεται μια εγγύηση. Έτσι δεν θα μπορεί με 1 εκατ. ευρώ να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών ο καθένας. Είναι λίγα τα χρήματα. Συζητάμε βεβαίως αν μετά έρθει και βάλει 2 εκατ.ευρώ και δώσει εγγυητική και για άλλα χρήματα και δείξει οικονομικά φερέγγυος".

Για το δάνειο της Morgan Stanley: "Είναι 7 εκατ.ευρώ το δάνειο. Με 2 εκατ.ευρώ τελειώνει το θέμα και εξοφλούμε".

Για το ταξίδι του στις ΗΠΑ: "Δεν μίλησα με τον Πόλυ Χατζηιωάννου. Πήγα για προσωπική δουλειά. Μίλησα με τον Νοτιά. Μου είπε ότι θέλει να μαζέψει την ομάδα του 2004. Να μιλήσουν και να βρουν διάδοχη κατάσταση. Είναι χρονοβόρο, αλλά είπε θα επικοινωνήσει ο ίδιος με αυτούς".

Για τα χρέη της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική: "Δεν έχω πιέσει την ΠΑΕ για τα λεφτά της Ερασιτεχνικής. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Δεν ήμασταν συνεπείς με ότι συμφωνήσαμε, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Η ΠΑΕ είναι καλύτερα συγκριτικά με πέρυσι με τις οφειλές, αλλά έχει πρόβλημα ρευστότητας. Προσελκύσιμη εταιρία είμαστε πάντως".

Keywords
Τυχαία Θέματα